Blog

 1. Broekjes van Que Fem

  Broekjes van Que Fem

  Que Fem broekjes worden handgemaakt door mij, Femke. Ze zijn dus duurzaam en met veel liefde gemaakt. Ik ben er ooit mee begonnen als hobby, maar uiteindelijk is heel mijn bedrijfje hier uit voortgekomen.

  Bij elk broekje heb ik daarom nog steeds een goed gevoel. En om zeker te weten dat iedereen zich er fijn bij voelt, zijn alle stoffen die wij gebruiken GOTS en Oeko-Tex ® gecertifieerd. Wat die keurmerken betekenen, leg ik je graag uit, en daarnaast heb ik nog wat andere tips voor je als je broekjes zoekt voor je eigen kind, of om cadeau te doen!

  Lees meer »
 2. Mijn favoriete mama (to be) Instagrammers!

  Mijn favoriete mama (to be) Instagrammers!

  Breng jij ook stiekem behoorlijk wat uren per week door met scrollen op Instagram, en kan je altijd tips voor leuke nieuwe account gebruiken?

  De kans is groot dat je Chantal Janzen al volgt met haar anderhalf miljoen volgers. Ze laat dan ook op een leuke manier zien hoe haar leven als mama van een samengesteld gezin eruit ziet. Chantal heeft samen met haar man Marco twee zoontjes: James en Bobby. En bonuskinderen EsméeIsaa en Zion

  Ik heb een top 10 gemaakt van mijn favorieten. En om er een thema aan te geven (omdat anders mijn lijst met tips te groot werd), zijn het vooral accounts van en voor mama’s (to be).

  Lees meer »
 3. Alles wat je wilt weten over BIBS spenen!

  Alles wat je wilt weten over BIBS spenen!

  Als je de BIBS spenen in al die toffe kleuren ziet, dan wil je ze eigenlijk al hebben. Maar wat zijn nog meer voordelen aan deze hippe spenen uit Denemarken?

  Je krijgt antwoorden op de vragen waarom deze speen nou eigenlijk zo’n hit is, hoe je ze schoonmaakt en welke maat je het beste kan kiezen. De spenen zijn in maat 1 en 2 bij Que Fem verkrijgbaar met leuke stapelkortingen en verschillen per maat wat van grootte, in deze blog leg ik uit wat nou eigenlijk het verschil is per maat. 

  Lees meer »
 4. Raamvisite, is dat eigenlijk wel zo erg?

  Kraam Cadeaupakket

  Je bent nét bevallen en je wil dolgraag je mooie, kersverse baby showen! Maar sinds maart kan dit niet zomaar meer, het mag in ieder geval niet zolang de kraamverzorgende in huis is. Zo moet de kans verkleind worden dat de kraamverzorgende door wisselende contacten het virus oploopt.

  Ik kan mij voorstellen dat je sowieso geen enkel risico wil lopen met je kleine babytje. Erg dubbel, want je wil je kindje aan iedereen laten zien, maar aan de andere kant is het ook heerlijk om aan de baby te wennen zonder de drukte van het bezoek.

  Lees meer »
 5. Que Fem Blog

  Que Fem Blog

  Via Que Fem kom ik veel in contact met mama’s (to be). Sinds ik in November zelf mama ben geworden zit ik geregeld met onverwachte vragen. Vaak is google op zo’n moment mijn beste vriend, maar ik vind het ook altijd fijn om ervaringen van andere mama’s te lezen. In mijn blogs op Que Fem verwerk ik mijn eigen ervaringen als mama en die van vriendinnen en kennissen, en hoop hiermee andere mama’s (to be) te helpen. 

  Lees meer »
Copyright © Que Fem - KvK 65645006