Grachtenpuzzel

€ 19,00
Op voorraad
SKU
CR8G01

Met de Grachtenpuzzel geef je een zeer bijzonder cadeau! De puzzel bestaat uit 11 karakteristieke grachtenhuisjes uitgevoerd in verschillende mooie kleuren door het team van Cre8 Amsterdam.

Leeftijden:
Te gebruiken door kinderen met een leeftijd vanaf 2 jaar.

Specificaties:
Afmetingen Grachtenpuzzel: 33 x 12 x 1 cm

In de werkplaats van Cre8 in hartje Amsterdam maken ze alle producten zelf, van puzzelstukje tot verpakking. Indien beschikbaar worden alle producten vervaardigd uit duurzame materialen. Daarnaast worden alle processen aangedreven door 100% groene stroom.

Bij duurzaamheid gaat het om de 3 P’s: People, Planet & Profit. Bij CRE8 staat ‘People’ voor het bieden van een toekomstperspectief aan kwetsbare jongeren. In de werkplaats leiden ze jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt op tot de ambachtslieden van de 21ste eeuw. Digitale ambachtslieden wel te verstaan, want al de producten zijn vervaardigd door middel van digitale productietechnieken als 3D printen en lasersnijden. Door het opdoen van nieuwe vaardigheden krijgen ze de kans om hun talenten te ontdekken.

De jongeren zijn de makers en daarom bevat elke verpakking een sticker met de naam van één van een van die makers die de Naampuzzel voor je heeft gemaakt.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Grachtenpuzzel
Uw waardering
Copyright © Que Fem - KvK 65645006