LET OP! Wegens vakantie worden bestellingen pas vanaf 6 oktober verstuurd.

Zsilt

Zsilt

Iedereen bij Zsilt is dol op het strand. De leden van het team zijn er opgegroeid, wonen er vlakbij of zijn er in elk geval vaak. En steeds vaker kwamen ze op het strand spullen tegen die er helemaal niet thuis horen. Stukken touw, piepschuim, visnetten en vooral héél véél plastic afval. Zonde, want dat is niet alleen vervuilend, maar kan ook prima hergebruikt worden. Daarom besloten zij het Zsilt-strandspeelgoed op de markt te brengen. Gemaakt van ons eigen, Nederlands huishoudelijk plastic-afval. Geproduceerd in Nederland, met de beste kennis en expertise op dit gebied. Daardoor hebben zij directe controle over de kwaliteit en hoeven er geen vervuilende vrachtschepen de producten uit het buitenland te vervoeren.

De tofste, mooiste circulaire producten voor kleine avonturiers! Iedereen die Zsilt-speelgoed koopt en/of verkoopt, weggeeft, gebruikt of promoot helpt dus mee om een nieuwe ‘gebruiksstandaard aan zee’ te realiseren. Duurzamer, schoner en leuker.

Zsilt is ontstaan uit een unieke samenwerking tussen creatieve designers, duurzame ondernemers en pioniers in de afvalverwerking. Bijzondere Nederlandse designers bedenken en ontwerpen deze strandspullen. Rinke van Remortel (bekend als designer van de Dopper-fles), ontwerpt het speelgoed. Hij maakt het extra mooi en zo verrassend om mee te spelen, dat je het nooit meer weg gooit.

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Copyright © Que Fem - KvK 65645006