Shop nu met 15% korting met kortingscode 'Oohlala'.

Wat is Que Fem?

Welkom bij Que Fem!

Leuk dat je een kijkje neemt in mijn webshop!

Que Fem is inmiddels uitgegroeid tot een jong merk op het gebied van speelgoed, accessoires & stationary voor de hipste kids (kamer). Altijd opzoek naar wereldwijde jonge, vernieuwende concepten en merken die in de webshop passen zodat ik jou kan blijven verrassen.

Que Fem is begonnen met het inkopen van GOTS en Oeko-Tex ® gecertifieerde stoffen met uitgesproken patronen en opvallende prints waar ik kinderbroekjes van maakte, al snel volgde de inkoop van andere kleine merken. Zoals de leuke illustraties van de Franse Minimel, Nederlandse Liekeland en toffe deurstickers van Fins- Spaanse Made of Sundays. Alle producten in deze webshop van het 'huismerk' Que Fem worden nog steeds door mijzelf met liefde handgemaakt. ♡

Voor een vorige werkgever reisde ik veel naar het buitenland en kwam geregeld in Barcelona, de naam Que Fem betekend dan ook in het Catalaans 'Wat nu' en werd door mijn Spaanse collega's vaak als grapje gebruikt; "Femque, que fem?". ;)

Naast het runnen van deze webshop ben ik sinds november 2019 trotse moeder van mijn dochter Sam. Ik wens je veel plezier met het bezoeken van mijn website. Bij vragen kun je altijd mailen naar info@quefem.nl! Verder probeer ik veel vragen te beantwoorden in mijn blog-artikelen, leuk als je een kijkje neemt!

Liefs,
Femke

 

Ben je benieuwd naar het gezicht achter de webshop? Hieronder een foto van mij en mijn dochter Sam. Je kan ons volgen via de Instagram pagina van Que Fem webshop en we staan op beurzen zoals 'We are Pregnant' in Utrecht en 'Huisje Boompje Baby event in Groningen. Que Fem
Kapelaan Nausstraat 29
5348TH Oss
Telefoonnummer: +31 (0)6 51 696 614
E-mailadres: info@quefem.nl
KvK-nummer: 65645006
Btw-identificatienummer: NL15260258B01

Copyright © Que Fem - KvK 65645006