Speentjes en Bijtringen

Speentjes en Bijtringen.

Spenen heb je in verschillende vormen, maten en materialen. Kies je voor een siliconen of natuurrubber speen? Anatomisch of kersvorm?

Kies uit de BIBS,FRIGG of NATURSUTTEN speen. En maak gebruik van onze stapelkorting. Neem ook een kijkje bij ons mooie bijtringen van de merken Mushie en Jollein. Het merk Mushie heeft de kleuren aangepast op de spenen van BIBS, leuk om deze samen te combineren dus!

Maten spenen;

Maat 1; 0-6 maanden

Maat 2; 6-18 maanden

Maat 3; 18+ maanden

Verschillende materialen van de spenen zijn;

Siliconen speen; Wit / doorzichtige kleur. (FRIGG speentjes)

Natuurrubber speen; Geel/bruin van kleur. (FRIGG, BIBS en Natursutten speentjes)

Verschillende vormen van de speen zijn:

Kersvorm; (BIBS, FRIGG en Natursutten speentjes)

Kersvormige ronde speen: Deze speen is tepelvormig, symmetrisch en herkenbaar voor een baby.

Door de zuigkracht van je kindje kan het gebeuren dat de (natuurrubber) speen wat groter wordt of licht van vorm verandert. De speen vormt zich namelijk naar de mond van je kindje. Bij maat 1 zal vooral het bolletje van de kersvorm wat kunnen vergroten. Bij maat 2 kan de verandering wat groter zijn.

Anatomische vorm; (Natursutten speentjes)

Anatomische speen: Deze speen heeft een bolling boven (dat komt tegen het gehemelte van je baby), en is plat aan de onderkant (dat komt tegen de tong van je baby). Dit stimuleert de ontwikkeling van gehemelte, tong- en kaakspieren en is goed voor de ontwikkeling van het gebit.

Geadviseerd wordt om een fopspeen ongeacht welk materiaal elke 6-8 weken te vervangen.

Zodra de speen van natuurrubber wat donkerder kleurt en gaat plakken is deze aan vervanging toe. Inspecteer voor gebruik het speentje bij zowel siliconen als natuurrubber of deze geen scheuren heeft, vooral als de baby tandjes begint te krijgen.

Tip; Leg meerdere speentjes in het bedje van je kindje en gebruik een speendoekje. Ook het ‘Glow in The Dark’ BIBS speentje kan een uitkomst zijn. Het speentje licht op in het donker en is dus gemakkelijk in het bedje te vinden.

Schoonmaken van de speen en bijtring:

Je kan de (natuurrubber) speen en bijringen het beste schoonmaken door deze voor gebruik te steriliseren door er kokend water over te gieten. Druk voor gebruik het eventuele water uit het speentje zodra deze is afgekoeld.

Speentjes van natuurrubber zijn niet vaatwasmachinebestendig. Het gebruik van magnetron sterilisatoren wordt afgeraden. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 69

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 69

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Copyright © Que Fem - KvK 65645006